Fotokonkurranse

kjorslevik-pyreneene

Vinnerbildet 2016 er tatt i Pyrenéene av Per Kjørslevik. Takk for flott bilde!
Juryens dom: Nydelig komposisjon, fine farger , god stemning og vakker natur!

Se flotte bilder fra fotokonkurransen her!

Fristen for innsending av årets bilder er nå gått ut. Vi holder på med å plukke ut de beste bildene for sesongen 2017.  De som ikke fikk vært med i år er velkommen til å delta i neste års konkurranse (Fotokonkurransen 2018)

Bli med i fotokonkurransen 2018!
Vi oppfordrer dere til å ta mange fine bilder på turene med TransProvence AS i 2018! Velg ut 2 blinkskudd fra TransProvence-turen og send bildene til oss på mail innen 15. oktober (post@transprovence.no). Vi ønsker oss bilder av mennesker som hygger seg til bords, på sykkelen, i morsomme situasjoner, i vakkert landskap m.m.

Vilkår BILDENE, (MAKS. 2), MÅ VÆRE MINST 2MB OG MERKET MED OMRÅDE/TURENS NAVN, ÅRSTALL, FOTOGRAFENS NAVN OG POSTADRESSE. Vi forbeholder oss retten til å benytte de innsendte bildene i TransProvence-katalogen, på våre nettsider, på vår Facebook-side og i øvrig markedsføring. Vinneren blir trukket ut blant årets bidragsytere. Se flere bilder fra fotokonkurransen i 2018-katalogen!

Trekning foretas straks etter fristen den 15. oktober, og premien, en sykkeltur for to personer i Alpillene i Provence (alternativ A), må tas ut i løpet av 2019.

PÅ FORHÅND TUSEN TAKK FOR ALLE FLOTTE BLINKSKUDD!
Vinneren vil bli tilskrevet, og vinnerbildet vil bli annonsert på Facebook-siden vår (www.facebook.com/TransProvence.no).