Fotokonkurranse

Vinnerbildet 2019 er tatt i Bretagne av Vigdis Melbye fra Prestfoss. Takk for flott bilde!

Fotografen sier selv at hun hadde turtittelen «I kontrastenes rike» i bakhodet. Juryen synes bildet er stemningsfullt og viser øyeblikkets magi med kontakt «over gjerdet» i et typisk bretonsk miljø. Bildet formidler gjenkjennelse for alle oss som er glade i å sykle i Frankrike.

Her er noen flere gode kandidater, som alle får rabatt på kr 500,- som takk for innsatsen på TransProvence-tur i 2020:

Fotografene er som følger:
Øverste rekke fra venstre:  Trond M. Olsen – Beaujolais, Lasse Moen Sørensen – Lubéron, Nina Gulbrandsen – Champagne.
Andre rekke fra venstre: Johanne Løfaldli – Normandie, Else Frøholm – Pyrenèene, Marit Petersen – Loire.
Tredje rekke fra venstre: Else Frøholm – Pyrenèene, Anne Grethe Juliussen – Alsace, Hans Petter Andersen – Champagne.
Se flere fine bilder fra  fotokonkurransen her:

Vær med å ta bilder på turene med TransProvence AS i 2020! Velg ut 2 blinkskudd fra TransProvence-turen og send bildene til oss i mail innen 20. oktober (post@transprovence.no). Vi ønsker oss bilder av mennesker som hygger seg til bords, på sykkelen, i morsomme situasjoner, i vakkert landskap m.m.

Vilkår BILDENE, (MAKS. 2), MÅ VÆRE MINST 2MB OG MERKET MED OMRÅDE/TURENS NAVN, ÅRSTALL, FOTOGRAFENS NAVN OG POSTADRESSE. Vi forbeholder oss retten til å benytte de innsendte bildene på våre nettsider, på vår Facebook-side og i øvrig markedsføring. Vinneren blir trukket ut blant årets bidragsytere.

Trekning foretas straks etter fristen den 20. oktober, og førstepremien, et gavekort på kr 10 000,- til bruk på en av våre turer,  må tas ut i løpet av 2021.

PÅ FORHÅND TUSEN TAKK FOR ALLE FLOTTE BLINKSKUDD!
Vinneren vil bli tilskrevet, og vinnerbildet vil bli annonsert på Facebook-siden vår (www.facebook.com/TransProvence.no).