VELKOMMEN! Vi tilbyr sykkelturer, fotturer og vinturer i Frankrike

Vi legger vekt på grundighet, gode lokalkunnskaper i Frankrike, nært og solid samarbeid med våre franske samarbeidspartnere, kvalitetssikring av turene og nøye oppfølging av våre gjester. Vårt mål er å bli oppfattet som Frankrike-spesialisten i Norge. Vi har flere ganger vurdert å inkludere reisemål utenfor Frankrike i vårt program, men vi har valgt ”å bli ved vår lest” – vi vil heller rendyrke Frankrike-produktene våre, gå ytterligere i dybden og bredden og favne hele landet.

NÅR VI ER SÅ GLAD i Frankrike, er det fordi landet aldri slutter å overraske. Det er ganske få felles nasjonale særtrekk å spore, men hele landet er som et puslespill, hvor hver del har sin egenart, sin kultur, sitt landskap, sine tradisjoner og sine kulinariske godbiter. Man kan reise igjen og igjen til Frankrike, og stadig oppdager man noe nytt.

I 1996 STARTET SELSKAPET med noen få sykkelturer i Provence og en liten katalog i svart/ hvitt. Navnet TransProvence oppsto som en følge av det tette samarbeidet med Transhumance Voyages i Provence, som fremdeles er blant våre viktigste samarbeidspartnere. (Transhumance er det franske ordet for å føre dyrene til seters på sommerbeite). I dag dekker vi de fleste områder av den store sekskanten Frankrike, produktspekteret har etter hvert blitt utvidet med mange flere sykkelturer, fotturer og vinturer, og antall gjester og omsetning har økt betraktelig. Katalogen ble etter hvert på 36 sider og selvfølgelig i farger. Med tilgang til all informasjon på www.transprovence.no har katalogen med tiden og med utviklingen i måten å hente informasjon på, blitt overflødig, slik at 2019-katalogen ble den siste i rekken av 22 TransProvence-kataloger.

Vi er naturligvis både stole og glade for at vi har holdt hjulene trillende i over 20 år, og vi er takknemlig for alle nye gjester, men vi ønsker ikke å bli veldig mye større – hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? Vi legger vekt på personlig kontakt med våre gjester, og vi forsøker å være lydhøre for deres spesielle ønsker og behov. Mange reiser igjen og igjen, slik at vi blir godt kjent etter hvert. Et ganske stort antall av våre gjester har reist 14-15 ganger med TransProvence, og vi blir rett og slett glad i dem!

VI HAR EN FELLES FILOSOFI bak alle våre turer:  De skal berike dine sanser og ditt intellekt, kreve en viss innsats og ha en miljøvennlig profil.

INGRID G. JOVIK har reiselivsutdannelse fra England, Tyskland og Frankrike, fransk mellomfag fra UiO samt BI. Hun har arbeidet i reiselivet hele sin yrkeskarriere med erfaring fra turistkontorer (bl.a. fra Paris) og turproduksjon. Ingrid kom i 1998 fra en mangeårig stilling som daglig leder for Det Franske Turistkontor (Maison de la France) i Norge og hadde med seg solide Frankrike-kunnskaper og mange bransjekontakter i bagasjen. E-post: ingrid@transprovence.no.

LIV KLUNGSØYR er utdannet samfunnsplanlegger fra Universitetet i Oslo og Distriktshøyskolen på Lillehammer. Hun har jobbet med sykkelturisme siden 1991 og startet TransProvence i 1996. Hun har bodd i Vaucluse i Provence med sin familie, og TransProvence sin første sykkelturer ble laget nettopp her i hjertet av Provence. E-post: liv@transprovence.no.

Er du interessert i en tur med TransProvence? Ta gjerne kontakt med oss her! Vi ser frem til å høre fra deg!

 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM